НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НА СЪДЕБНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ

Бюлетин

Последен брой на бюлетина на НССС

Адрес на НССС

1000 София, п.к. 961
ул. "Алабин" № 33
вх. А, ет. ІІІ, ст. 336

Календар

Юни 2024
Нед Пон Вт Ср Чет Пет Съб
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Няма изображение
Полезно, приятно и запомнящо се обучение проведоха съдебните служители от Варна, Девня и Добрич

 

 

Регионалните секции на Националното сдружение на съдебните служители при Апелативен съд - Варна, Окръжен съд - Варна и Районен съд - Девня проведоха обучение за своите членове. По тяхна покана към обучението се присъединиха и колегите им от Регионалната секция при Районен съд - Добрич.

Темата - „Тайният език на тялото в подкрепа на междуличностната комуникация. Езикът на тялото или как да разчитаме нагласи и емоции в офиса или на обществени места“ бе интересна и всеки от участниците разпозна себе си в разчитането на посланията и емоциите, които съзнателно или не използва  ежедневно.

С презентацията си лекторът Елена Бангиева по невероятен начин завладя аудиторията, накара всеки един от нас да се замисли върху собствените си реакции и жестове, и как те се разчитат от околните. Успяваме ли да разпознаем състоянието и разберем какво искат да ни кажат колегите и съдиите с които работим, близките ни и и хората, с които общуваме всеки ден.

Обучението се проведе от 26 до 28 май в Учебната база на Върховния касационен съд в с. Лозенец. В семинара се включиха 50 съдебни служители - членове на Националното сдружение. Всички получиха сертификати от Председателя на Регионална секция Варна.

Приятните и познавателни моменти започнаха още преди пристигането. Групата от Варна посети тракийското светилище Бегликташ. В беседа на открито с уредника на музея се върнахме хилядолетия назад, за да осъзнаем, че по нашите земи е живяла цивилизация, използвала светилището от XV в. пр. Хр., та чак до IV в. сл. Хр.

Членовете на Регионалната секция при РС-Добрич поднесоха приятна изненада на колегите си от Варна – рамка със снимки с пожелания, които да им напомнят за важното в живота, за любовта, мечтите, работата и колегите.

За настроението и приятните мигове допринесе морето, слънцето, природата и многото усмивки.

„До нови срещи!“ си пожелаха участниците, като всеки от тях отнесе частица от прекрасните мигове в Лозенец, заредили го с настроение, положителни емоции, нови знания, приятелства и приятни спомени.

към галерията...