НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НА СЪДЕБНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ

Бюлетин

Последен брой на бюлетина на НССС

Адрес на НССС

1000 София, п.к. 961
ул. "Алабин" № 33
вх. А, ет. ІІІ, ст. 336

Календар

Май 2024
Нед Пон Вт Ср Чет Пет Съб
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Няма изображение
УС на НССС проведе Традиционната годишна среща с председателите и касиерите на регионалните секции в с. Лозенец

 

 

В периода от 29.09.2023 г. - 01.10.2023 г. УС на НССС организира и проведе Традиционната годишна среща с председателите и касиерите на Регионалните секции в Учебната база на ВАС в с. Лозенец.

Гост на срещата бе почетният председател на НССС госпожа Даниела Илиева, която благодари за поканата и отправи поздравления към участниците.

Участие взеха и членове на Контролния и Консултативния съвети.

Срещата откри Зам.Председателя на УС на НССС и изпълняващ длъжността Председател – госпожа Анелия Бъчварова, която поздрави председателите и касиерите, че за пореден път са тук и с присъствието си доказват съпричастност и готовност да работят за интересите и правата на съдебните служители. Благодари им за подкрепата и ги запозна с дейността на УС през последната година.

Обсъдени бяха предстоящите събития и предизвикателства пред Управителния съвет и Регионалните секции. Членовете на УС припомниха на колегите си защо е създадено Националното Сдружение на съдебните служители преди 22 години и не лекият път, който е извървяло през този период, за да получат съдебните служители мястото, което достойно заемат днес в съдебната система. Всички се обединиха около идеята да съхранят постигнатото, както и че ежедневно следва да полагат усилия за да устояват правата си, предвид динамичните процеси в системата. Заявиха, че всички ние сме неразделна част от нея и като такива следва да участваме активно в реформирането и.

Срещата премина под формата на дискусия, на която бяха поставени конкретни въпроси, които вълнуват съдебните служители. Председателите споделиха за работата в своите секции, за организирани събития, както и за проблемите, които срещат в ежедневието си. Направиха различни предложения за развитие на Сдружението, като не спестиха и критики към Управителния съвет.

Преди срещата Управителният съвет проведе свое заседание, на което обсъди и взе решения по въпроси, отнасящи се до дейността на Сдружението и Регионалните секции и неговата организационна структурна.

Годишната среща на председателите и касиерите на Регионалните секции на НССС с членовете на Управителния съвет бе закрита от г-жа Анелия Бъчварова, която благодари на всички присъстващи за отделеното време, съпричастността, отдадеността и готовността за съдействие и подкрепа при реализирането на основните цели на Сдружението и запазване единството и авторитета на съдебната администрация. Пожела на всички участници здраве, удовлетвореност от работата, сили и смелост за преодоляване на трудностите и предизвикателствата и до нови ползотворни срещи!

към галерията...