НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НА СЪДЕБНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ

Бюлетин

Последен брой на бюлетина на НССС

Адрес на НССС

1000 София, п.к. 961
ул. "Алабин" № 33
вх. А, ет. ІІІ, ст. 336

Календар

Юни 2024
Нед Пон Вт Ср Чет Пет Съб
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Няма изображение
„Работа в екип на национално ниво“

 

Обучение на тема „Работа в екип на национално ниво“ събра съдебни служители от различни краища на страната.

По инициатива на председателя на регионалната секция при СГС към НССС, подкрепена от Управителния съвет на сдружението, на 19-ти и 20-ти октомври се проведе семинар на тема: „Работа в екип на национално ниво“ на съдебни служители от РС-Разлог, РС-Благоевград, РС-Дупница, РС-Берковица, РС-Видин, РС-Кула и Софийски градски съд, в обновената база на Лесотехническия университет в с. Бързия.

Обучението беше открито от зам.-председателя на УС на НССС Евелина Аврамова, която приветства участниците и представи лектора на обучението – Румяна Кръстева, за която това беше първата крачка по пътя на обучителя. Съдебните служители имаха възможност да се запознаят с разликите между група и екип, работата на екипа и неговите цели, както и възможността в съдебната система за работа в екип на национално ниво. Бяха дадени различни примери не само от лектора, но и от участниците в обучението, които споделиха опит и идеи, свързани с процеса на работа и необходимостта от непрекъснато усъвършенстване и развитие на съдебния служител. В края на обучението с интересна практическа задача, участниците стигнаха до извода, че резултатите на сплотения екип са много по-добри от индивидуалните такива.

Съдебните служители, дискутираха наболели проблеми, предстоящите промени в Класификатора на длъжностите в администрацията на съдилищата и ЗСВ, както и споделиха своите притеснения относно съдебната карта.

В деня на Свети Иван Рилски, единодушно бе подкрепена и идеята за посещение на Клисурския манастир „Св. св. Кирил и Методий“, където съдебните служители се помолиха за здраве и благоденствие.

Есенните багри, красотата на природата и слънчевите лъчи допринесоха за позитивните емоции и изживявания.

Преди да поемат към родните си места, съдебните служители споделиха, че са изключително доволни от обучението и срещата, благодариха на организаторите и обучителя и си обещаха да продължат инициативата на РС при СГС към НССС.

към галерията...